Lumia 735 vagy 830?
2 hete van meg a 830-om.
A 735-höz nem tudom hasonlítani, mivel nem használtam olyat..korábban s2-m volt, ami ugye android..ez az első wp-m.
Eddig 3 negatív élményem volt vele..
1x lefagyott a zenelejátszó.
A zenelejátszója az valami irtó pocsék, sok zenét "ismeretlen" mappába tárol, holott telefonon egy mappában vannak.
Illetve nem találtam még hozzá, rendes és értelmes könyvolvasó programot, utóbbi kettő elképzelhető, hogy saját tudatlanságomnak köszönhető.
Ezek ellenére szerintem egy remek készülék, viszonylag megfelelő akkumulátorral.
megszokható, bár én is a normál gombok híve vagyok. De ha beállítod, akkor nem tűnik el.
Amúgy ár/értékben télleg jobb a 735, mobilarénán volt is jó kis teszt erről a 2 teloról.
#2-es, köszi az infót, majd utána nézek ennek a dolognak, hogy mit is jelent, illetve, hogy akkor lehet-e variálni.
Illetve, fogalmam sincs, hogy mivel váltottam ki valaki(k)ből a negatív értékelést a hozzászólásommal, viszont kimondottan érdekel, szóval aki adta a mínuszt, az legyen szíves és írjon már egy üzenetet, amiben elmondja, mi kivetnivalója volt az irományomban, előre is köszönöm!
#1es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!