Miért merül ilyen gyorsan a telefonom?
Samsung Galaxy S4 mini
4 napja vettem újonnan, egy éjszaka alatt merül 25%-ot. Ébresztő van beállítva, tudtommal semmilyen alkalmazás nem fut a háttérben, időnként a Play Zene indul el csak magától. Próbáltam energiatakarékos módban, 20% lett. Egyik ismerősömnek S5 van és éjszaka kb. 2%-ot merül. Esetleg valami tipp, vagy vigyem el szervizbe? Ott elvileg ingyen kicserélik az aksit garancián belül, nem?
Üdv!
A telefonok alapjáratban elég sok energiát elemésztenek pusztán csak a rádióhullámok küldésére és fogadására. Nekem is van okostelefonom, nem ilyen tipus, de a lényeg ugyanaz. Amíg volt benne SIM-kártya, addig naponta kellett töltenem, mert csak az alapfunkciók használatával is sokat merül. Amint megváltam a SIM-kártyától, simán bírta 3-4 napig, holott napi 3-4 órát hallgattam majdnem teljes hangerőn zenét, és sűrűn nyomogattam a kijelzőt. Telefonálásra régi tipusú készüléket használok és javaslom mindenkinek, aki nem akarja 2, 3, 4G-vel kisütni az agyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!