LG Nexus 4 képernyője betört. Részletek lent (? )
Leejtettem és betört a képernyője. 3 hosszabb törésvonal megy a jobb alsó sarokból különböző irányokba. Csak a képernyő felső kb. 1/3-án érzékeli az érintést, egyébként nem történt baja.
Láttam egy olyan lehetőséget az interneten, hogy nem kell megvenni a teljes LCD modult, hanem lehet kapni külön üveget ( https://www.youtube.com/watch?v=paRc_n4uB8s szerint elég az üveget cserélni és üveg kapható a neten).
Szóval nem vagyok benne biztos, hogy az érzékelő modulom is elromlott-e (mint írtam, a képernyő alsó része nem érzékel, de a felső része igen), vagyis elég lenne-e, ha csak az üveget cserélem. Lehet, hogy a képernyő alsó része csak azért nem érzékel, mert el van törve felette az üveg? Vagy cseréljem ki az egészet?
Érintőpanel a becsületes neve, vagy digitizer.
Lehet cserélni, ha a kijelző nem sérült elég az érintőt, bár nem egyértelmű az írásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!