Kártya vs. Előfizetés?
Figyelt kérdés
Jelenleg T-mobil domino csomagom van. Ha veszek 1 új előfizetéses készüléket, majd abból kiveszem a SIM kártyát és belehelyezem a régi telefonom SIM-jét, az feltöltőkártyásként fog működni, vagy előfizetésesként? Esetleg nem is fog vele működni?
Sokkal olcsóbbak előfizetéses csomagban az új telók, ezért gondoltam erre a megoldásra, mert nekem mindenképpen a régi számom kellene, hogy megmaradjon, és kártyás legyen.
2010. febr. 7. 10:56
1/5 anonim válasza:
de attól az előfizetés díját ugyanúgy fizetned kell..csak pl az alapdíjat anélkül h beszélnél vele.Ez így megérné?
2/5 anonim válasza:
ha előfizus telóba domino-st teszel miért ne működne?létezik amugy hívásátirányítás,és akkor feltöltőkártyás helyett előfizetésesről beszélhetsz.amugy ha előfizetésest veszel,akkor miért nem használnád azt a kártyát?havidíjat ugyis perkálod érte.
3/5 anonim válasza:
attól h veszel előfizetéses telefont megtarthatod a régi számod, mert megkérdezik h azt rakják át előfizetésbe vagy kérsz új számot...
4/5 A kérdező kommentje:
köszi! tehát akkor havidíjat akkor is kell fizetni, ha 0 ft-s számlám lesz? kár...
2010. febr. 7. 11:22
5/5 anonim válasza:
igen akkor is kell mert választanod kell egy díjcsomagot. nekem ECO van nincs 2ezer forint de annyit meg lebeszélhetsz mert azt így is úgy is ki kell fizetned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!