Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kártya vs. Előfizetés?

Kártya vs. Előfizetés?

Figyelt kérdés

Jelenleg T-mobil domino csomagom van. Ha veszek 1 új előfizetéses készüléket, majd abból kiveszem a SIM kártyát és belehelyezem a régi telefonom SIM-jét, az feltöltőkártyásként fog működni, vagy előfizetésesként? Esetleg nem is fog vele működni?

Sokkal olcsóbbak előfizetéses csomagban az új telók, ezért gondoltam erre a megoldásra, mert nekem mindenképpen a régi számom kellene, hogy megmaradjon, és kártyás legyen.

2010. febr. 7. 10:56
 1/5 anonim válasza:
de attól az előfizetés díját ugyanúgy fizetned kell..csak pl az alapdíjat anélkül h beszélnél vele.Ez így megérné?
2010. febr. 7. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
ha előfizus telóba domino-st teszel miért ne működne?létezik amugy hívásátirányítás,és akkor feltöltőkártyás helyett előfizetésesről beszélhetsz.amugy ha előfizetésest veszel,akkor miért nem használnád azt a kártyát?havidíjat ugyis perkálod érte.
2010. febr. 7. 11:08
 3/5 anonim válasza:
attól h veszel előfizetéses telefont megtarthatod a régi számod, mert megkérdezik h azt rakják át előfizetésbe vagy kérsz új számot...
2010. febr. 7. 11:10
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi! tehát akkor havidíjat akkor is kell fizetni, ha 0 ft-s számlám lesz? kár...
2010. febr. 7. 11:22
 5/5 anonim válasza:
igen akkor is kell mert választanod kell egy díjcsomagot. nekem ECO van nincs 2ezer forint de annyit meg lebeszélhetsz mert azt így is úgy is ki kell fizetned...
2010. febr. 8. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!