Lehet csak "internetet tölteni" a telefonra?
Feltöltéses a telefonom, általában netről szoktunk rá egyenleget tölteni,amihez még választhatok valami plussz ajándékot. Én általában 100MB bónuszt szoktam kérni, mivel 3G-s a telefonom, a net az nagyon lassú vagy egyáltalán nem is működik ha nincs wi-fi. Az a kérdésem lenne, hogy lehet esetleg olyat, hogy CSAK ilyen internetes-adatcsomagot tölteni a telefonra? Tehát ha alapjáraton van pénz a telómon, de mondjuk netezéshez szükségem lenne erre az adatcsomagra.
Köszi előre is a válaszokat, én ezekhez a dolgokhoz elég analfabéta vagyok.:/ :)
Akkor fussunk neki még egyszer. Szóval nem akarsz beszélni a telefonnal csak netezni és olyan csomag kellene neked amivel csak netezel és nem lehet telefonálni meg smsezni?
Mert ilyen van. Egyik ismerősöm vett a vodánál egy tabot és hozzá egy kártyát és a kártyának a dobozára rá volt írva, hogy hívásra nem használható. Gondolom a többi szolgáltatónál is van csak netes csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!