Melyik telefont válasszam?
Figyelt kérdés
Tudom egyik sem a legjobb, de csak a kettő közül választhatok, Samsung galaxy Duos 2- Vodafone Smart 4.
Ezeket a funkciókat használnám rajta
1-2 képet lőni vele, Zenehallgatás , Facebook, Messenger , Snapchat ,viber ezeket használom a mostani telefonomon is többre nem kellene
2015. jan. 14. 19:31
1/7 anonim válasza:
Inkább akkor ne vegyél semmit, ha csak ezek közül tudsz választani! Felesleges pénzkidobás mind a kettő!
2/7 anonim válasza:
Ugyan azt gondodlom mint az előző válaszoló, vagy normálissat vegyél vagy inkább ne, tudom ajánlani a Nokia Lumia 635ötöt vagy még az 525is tökéletessen megfelel ezeknek a funkciónknak.Nem eget verő összeget képviselnek!
3/7 szántóvető válasza:
egyetértek az 1. válaszolóval.nem olcsó és kidobod a pénzt az ablakon.inkább ne vegyél telefont.
4/7 A kérdező kommentje:
Viszont akkor maximum 30.000-ig tudtuk valamit ajánlani? FONTOS az előlapi kamera is
2015. jan. 14. 19:53
5/7 anonim válasza:
NAVON Mizu D501.
5'' képernyő, 0,3 MP-es előlapi kamera, 5 MP-es hátlapi.
most 30.000Ft a Tesco-ban, bár nem tudom, hogy hogy működnek rajta az alkalmazások.
6/7 szántóvető válasza:
ez is szóba jöhet,az ár-teljesítmény aránya jó: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor az utolsó 2 közül választok! Köszönöm, mindenkinek megy a zöld kéz:)
2015. jan. 14. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!