Eladhatom így a telefonomat?
Telenornál vettem előfizetéssel, és kövi hónapba már csak 5000ft kéne kifizetnem.
Így eladhatom még, vagy várjam meg a következő hónapot? Természetesen ha eladásra kerül azt kifizetem még a vevő tudta nélkül.
Szóval magyarán ha más telenoros sim kártya kerül bele akkor az nemgond?
Másik Telenoros kártya nem gond.
Ha a vevő a tiszatágra rákérdez, mert meg fogja tenni, letagadod?
Bármely részletre vásárolt eszköz a teljes kifizetésig az eladó tulajdona, rendelkezésileg legalábbis.
annyival kijavítanám az elsőt, lehet ő is így akarat írni(vagy így értette), hogy ameddig nincs kifizetve, addig a szolgáltató tulajdona(tehát végülis az eladóé ilyen értelemben).
én azért a tisztaság kedvéért inkább elmondanám a vevőnek, hogy még van ez az egy hónap, írtok róla adás-vételit, és kész, de egyébként magában az eladásban nem gátol ez a dolog.
Hát fogom magam inkább és elmegyek telenorhoz és kifizetem előre azt a nyamvadt 5000ft-ot, és szerintem ezzel letudva a dolog, plusz nem kell februárt megvárni.
Úgy tudom ilyet lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!