Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung SGH-U600-at mennyiert...

Samsung SGH-U600-at mennyiert tudok eladni?

Figyelt kérdés
T-Mobile webshopban vettem es ugyenitt szeretnek ujat is. Szerintetek bevennek, vagy hasznaltashoz kell vinnem? Mennyit adnanak erte kb? Uj folia van bent, ami 10.000 volt, mert a regi meghibasodott. Ja es minden tartozeka megvan, tolto, fules, adatkabel, driver CD, meg a doboz.
2010. febr. 6. 20:51
 1/2 anonim válasza:
10-15 ezerért
2010. febr. 7. 01:22
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ez állapottól függ. Én nem nagyon szeretném 18 alatt eladni, mert másfél éve 35-ért vettem. Karcmentes, és senki meg nem mondaná róla, hogy használt. Múltkor kíváncsiságból megkérdeztem a plázában a használt telefonost, hogy mennyiért vesznek be u600-at, azt mondta max. 7000-ért. Aztán 40-ért teszi ki :/
2010. febr. 15. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!