Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LGKP502-ő lehet korlátozni 1...

LGKP502-ő lehet korlátozni 1 vagy 2 szám bejövő hívását?

Figyelt kérdés

Néztem a telefonban,de hát új még és én meg béna vagyok.

2 számról hívogatnak,de ez már zaklatás amúgy 3 hónapja folyamatosan.Lehet korlátozni az ő bejövőhívásukat?De úgy,hogy csak az övéket,vagyis övét.

Ha nem,akkor nemtudom mi lenne a helyes megoldás.Gondoltam arra,hogy átirányítom,de ha meg nem veszem fel másnak és átirányítja egy másik számra akkor cumi:S

Szóval valaki tudja,hogy lehet e fix számot korlátozni?

2010. febr. 6. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Van rá mód!!! A telefon könyvedbe csinálj 1 "ÚJ CSOPORT"-ot. PL.: ökrök.

Helyezd át a nem kívánt számot (számokat) az " ökrök" csoportba.

Következőt csináld: MENÜ> BEÁLLÍTÁSOK> HÍVÁS> ÁLTALÁNOS> HÍVÁS ELUTASÍTÁSA> ELUTASÍTÁS ( ON )> alatta van VISSZAUTASÍTÁSI LISTA -> válaszd a csoportok ( ökrök csoportot ) végül > MENTÉS.

Majd ezután ha hívnak KB 1 másodpercre kijelzi a hívást és azonnal tiltja.

Ennél jobb mód nincs, sok sikert!!!!!!!!!!!

2010. febr. 6. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Úristen köszönöm,te vagy a legokosabb a világon:D

Na amúgy én meg jó nagy marha vagyok,mert iwiwen írtam egy ott dolgozónak,hogy ha ismeri a számtulajt szóljon nekem,de így már ok mindent:)Köszi Köszi Köszi :))

2010. febr. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!