Milyen telefont tudnátok ajánlani ami még hosszú-hosszú ideig nem avul el?
az elmúlt évek tapasztalatai alapján wp-t ne vegyél, androidból csak valami nagyonúj nagyonerőset
legjobb talán egy iphone 6 lenne, az biztos maxos lesz 4 év múlva is
Ne haragudj, de semmi kedvem 2 évente új telefont venni. Nem vagyok valami gazdag. Inkább azt vallom, hogy veszek egyszer egy nagyon jó telefont, de az húzza ki 4 évig:)
WP8 egy teljesen korrekt rendszer, legnagyobb hibája az alkalmazások hiánya.
De ezen kívül hosszú ideig támogatott, még az olcsóbb telefonok is, csak már lassan itt a WP10, és akkor gondolom WP8 kukázva lesz, mint ahogy WP7 is szimplán el lett hagyva WP8 megjelenésekor, és a WP7-es telefonokat sem lehetett WP8-ra frissíteni (bár ennek lehet volt valami oka, ami jelenleg nem áll fent, nem tudom).
Egyáltalán elolvasod amit írok, vagy feleslegesen próbálok segíteni?
"inkább vennék egy jó KÖZÉPkategóriás telefont, és azt cserélgetném 2 évente, OLCSÓBBAN KIJÖSSZ VELE, mintha ma vennél egy csúcskategóriásat"
Igen, a régi szép idők, amikor semmit sem tudott egy telefon, ezért nem kellett cserélgetni...
"Baromi tiszteletlen volt. Mint ahogy az utóbbi válaszod is."
Nem is ugyanaz a személy írta.
#14-es válaszoló én vagyok, #16-os teljesen más.
Hogy tiszteletlen volt a válaszom? Ez előfordulhat, mivel nem tetszik, amikor a kérdésre válaszolok, és a hasznos válaszomat is teljesen figyelmen kívül hagyják.
Ráderőltetni senki semmit nem akar, csak úgy jobban járnál mind pénzügyileg, illetve az biztos elég lenne 4 évre is, ma meg lehet megveheted a legdrágább telefont, de 2-3 év múlva már nagyon elavultnak fog számítani, mivel telefonipar elég durván fejlődik, így nem is lehet megjósolni, hogy mi mennyi ideig lesz elég.
De ha mindenképp egy telefont akarsz venni ami 4 évig elég, arra is kaptál már választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!