IPad Air 2, szerintetek mennyi net kéne hozzá?
Sziasztok!
Szeretnek venni, majd a kozeljovoben egy iPad Air 2-t.
Engem az erdekelne, hogy atlagos hasznalat mellett, Pl.: bongeszes, youtubozas (persze nem 0-24be), meg ilyen alapveto dolgok igenybevetelevel a tablagepeiteken kb. milyen mennyisegu adatforgalom fogy. Jobban orulnek, ha almas felhasznalok irnanak, mivel nagyobb a fel/letoltes igenye, mint egy androidos szerkezetnek, de mindegyiket szivesen olvasom. 10/20/30 Gb a valasztasi lehetosegem, egyik sem olyan veszelyesen draga, tehat szerintem a 30 gigas mellett maradok, csak a velemenyetekre lennek kivancsi.
Előre is koszonom a valaszokat!
"Jobban orulnek, ha almas felhasznalok irnanak, mivel nagyobb a fel/letoltes igenye, mint egy androidos szerkezetnek"
Már bocs, de ezt a hülyeséget honnan veszed?
Egyébként emberfüggő, én Wi-Fi-ről is max 20 gigát használok, de keveset videózok, ami nagyon durván többet fogyaszt a képnél.
De pl. tegnap belehúztam és egy nap 1.7 gigát fogyasztottam, ha minden nap ilyen lenne akkor az 50 gigát is túl tudnám lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!