Mi a véleményetek a Nokia Lumia 735-ről?
Androidot nem kommentálom, olyanom soha többet nem lesz. :D
Neked van? személyes tapasztalat? esetleg van jobb kifutó amit lehet olcsón függetlenül kapni?
ár értékben teljesen jó telefon. Hardverböl fele ennyin is tökéletesen futna minden. Ez a jó a WP ben:) gyors, stabil, logikus, izléses. Ebben az ársávban amúgy jó választás. Asszem a 830 v melyik van még, de az nem jobb anyival amennyivel drágább, ezt mondják h jobb vétel. Az 5,6 os széria meg egy kategóriával lejjebb van, de azok is amúgy jól használható telefonok (mint monden WP:)
Android után megnyugvás lesz az élet velük:)
Nézz körül ,szerintem az a legjobb:) Amúgy normál felhasználóként nekem kb minden megtalálható. A WP kezeli a google naptárat , névjegyzéket is, gmail is beálíltható, szal nem kell mindent elhagyni. Gyári kamera appok nagyon faszák, az offline navi is a legjobb a WPn. A zene és videólejátszó nem egy csoda, de arra is jönnek azért fejlesztések már.
nekem volt wp, soha többet
ha túl is teszed magad a sok szarságon (alkalmazások, zártság, hack teljes hiánya, stb) akkor is ott lesz a végén hogy a kezelőfelület olyan unalmas hogy 2 hét után öngyilkos akartam lenni, depresszív szar, és sose hallgass a wp fanokra, rábeszélnek a saját hibájukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!