Milyen telefont ajánlotok?
SonyEricsson P900-asom volt 3 évig, most két éve pedig egy P1-esem van. A p900-at szerettem, nagyon bírta a strapát, ami fontos, mert állandóan leejtem a telefonjaimat. A P1-es ugyanígy viselte, de iszonyat lassú, és tegnap be is szart a képernyő... bárhova érintem a cerkát, mást érzékel...
Na ennyi a rizsa. :)
Mi legyen az új teló? Strapabíró kell, sok tárhellyel, SMS-eket sosem törlök, rengeteg fotót csinálok.
Ötletek? Ha lehet T-mobilnál venném újonnan...
Köszönöm előre is!
Szia!
Az érintőt már úgy megszoktam... de végülis a legfontosabb dolgok azok amiket említettem.
Ha T-mobilnál lehet kapni, akkor mindegy mennyibe kerül, mert úgyis aláírok megint két évet, beszámíttatok több tízezer pontot ha kell, és kész... nézem amiket ajánlottál, köszi!
hát, mindenki mást fog mondani, szerintem kérdezd meg az eladót, hogy ő mit ajánl. Attól függ. ugye, hogy mit szeretnél: iphone: gyors, jól kezelhető, jól szörfözik a neten, zenében jó :) cikkeket lehet rajta írni, gyorsan reagál az érintére (értsd: nem kell perceket várni), 2 mp vagy 3
Samsung: hát, erről nem tudok sokat, jókat írnak róla, a samsungnak jobb a fényképezője, a samsung HD Hd minőségű videófelvételt képes csinálni, nézd meg a samsung i8910 HD, nagyon komoly, 8 megapixeles (picit parasztvakítás xD): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!