Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

SonyEricsson P900-asom volt 3 évig, most két éve pedig egy P1-esem van. A p900-at szerettem, nagyon bírta a strapát, ami fontos, mert állandóan leejtem a telefonjaimat. A P1-es ugyanígy viselte, de iszonyat lassú, és tegnap be is szart a képernyő... bárhova érintem a cerkát, mást érzékel...

Na ennyi a rizsa. :)

Mi legyen az új teló? Strapabíró kell, sok tárhellyel, SMS-eket sosem törlök, rengeteg fotót csinálok.

Ötletek? Ha lehet T-mobilnál venném újonnan...

Köszönöm előre is!

2010. febr. 6. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
és kb mennyibe kerüljön? Érintőképernyős legyen? :) Tudom ajánlamni a samsung omnia HD-t, a nokia n900-at és az iphone 4g-t ami nemsokára megjelenik
2010. febr. 6. 16:31
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Az érintőt már úgy megszoktam... de végülis a legfontosabb dolgok azok amiket említettem.

Ha T-mobilnál lehet kapni, akkor mindegy mennyibe kerül, mert úgyis aláírok megint két évet, beszámíttatok több tízezer pontot ha kell, és kész... nézem amiket ajánlottál, köszi!

2010. febr. 6. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
megint az első vagyok. Van eg tuti telefon, ismerősömnek ilyen van és állati :D htc HD2.. Fantasztikus! A tökéletes telefon :) De a htc-nek is jön ki új modellje az év elején :)
2010. febr. 6. 16:36
 4/7 A kérdező kommentje:
GT-i8000 Omnia II. és Iphone 3G van a t-mobilnál... Ezek még tetszenek is... SonyEricsson után melyiket könnyebb megszokni? Mégiscsak 4 éve ugyanazt a menüt kezelem...
2010. febr. 6. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
hát, szerintem először nagyon fura lesz, de gyorsan megszokod. Nekem is volt már nokiám, samsungom.. és mégis tudtam kezelni :)
2010. febr. 6. 16:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Huhh ez a HTC tényleg nagyon komoly... meg a tesztek is jókat írnak róla... de csak cash-ért van mindenhol, függetlenül egy vagyon... Iphone nagyon más világ? Samsung omnia, vagy Iphone? Pro-kontra? Csak józan parasztként kérdezem, nem vagyok nagy mágus... az eddigi okos telók is tetszés alapján voltak, a tudásukat nem igazán használtam ki :D
2010. febr. 6. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:

hát, mindenki mást fog mondani, szerintem kérdezd meg az eladót, hogy ő mit ajánl. Attól függ. ugye, hogy mit szeretnél: iphone: gyors, jól kezelhető, jól szörfözik a neten, zenében jó :) cikkeket lehet rajta írni, gyorsan reagál az érintére (értsd: nem kell perceket várni), 2 mp vagy 3

Samsung: hát, erről nem tudok sokat, jókat írnak róla, a samsungnak jobb a fényképezője, a samsung HD Hd minőségű videófelvételt képes csinálni, nézd meg a samsung i8910 HD, nagyon komoly, 8 megapixeles (picit parasztvakítás xD): [link]

2010. febr. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!