Külföldről szeretnék iPhone 6-ot vagy 6 Plus-t rendelni. Erről az oldalról. Szerintetek biztonságos?
Figyelt kérdés
2015. jan. 11. 20:52
2/8 anonim válasza:
Természetesen biztonságos, hiszen ez az Apple hivatalos oldala. Két "apró" probléma van vele: Magyarországra nem szállítanak, illetve USA garanciát nem lehet Európában érvényesíteni.
199 dolláros ár egyébként előfizetéssel, SIM-lock-kal értendő, 650 USD-től kezdődik a független készülékek ára.
3/8 Farkasadi válasza:
Szerintem vedd meg személyesen és inkább a sima hatot
4/8 anonim válasza:
Ismét valaki, aki a "199 dollár" feliratnál álló farokkal elájult és már nem tudott tovább olvasni :)
5/8 A kérdező kommentje:
Olyan kérdést tettem fel amire ez lenne a válasz? Csak mert nekem nem rémlik!
De azért köszi :)
2015. jan. 11. 21:41
6/8 anonim válasza:
rendeld meg
ne szarozz
okos vagy te, menni fog
7/8 bp1985 válasza:
A 199 $ alatti mondatot is elolvastad?
8/8 anonim válasza:
@21:41
Miután megkérdezted, hogy az Aple HIVATALOS OLDALA biztonságos-e, ami ahogy mondták mellékesen nem is szállít Magyarországra, a pökhendi hangnem helyett inkább elbujdoshatnál messzire, hogy ilyen hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!