Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova tegyem tesin a telómat?

Élekfj kérdése:

Hova tegyem tesin a telómat?

Figyelt kérdés
Sok a cigány és nem akarom ellopatni

2015. jan. 11. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
tanárnak? v aznap hagyd otthon.
2015. jan. 11. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha teremben vagyunk mi leszoktuk rakni egy zsamolyra, ha meg kimegyunk akkor meg odaadom a tanarnak, esetleg aki nem tesizik annak is oda szoktuk adni h vigyazzon ra.
2015. jan. 11. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk meg nem lehetett a suliba mobilt vinni... Így dugiba vitte mindenki és a szekrényünkben tároltuk, de talán még az a legjobb, ha odaadod a tanárnak. Fontos, hogy legyen rajta biztonsági kód, ha esetleg tanárbácsi/néni kutakodni kezdene!
2015. jan. 11. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Tanárnak.
2015. jan. 11. 22:42
 5/5 anonim válasza:
Ezzel anno én is gondba voltam, régebben kisebb telefonok voltak könyebben meg oldottam volt időszak amikor testhez álló boxert hordtam akkor pl simán bele tetem a boxer alsómba, nem volt mindíg így pl általában torna órán, torna rövid gatya volt rajtam boxer alsó nélkül, akkor nem igen tudtam eleinte hogy hova tegyem, mivel elég nagy kerek fenekem van, néha volt olyan fenék vájatba tetem fenekem meg fogta ne esen ki, persze így biztos voltam hogy onan nem nyúlja senki le.
2022. márc. 12. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!