Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lg Optimus L5 II- ről mi a...

Tarfruzsi15 kérdése:

Lg Optimus L5 II- ről mi a véleményetek/ tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Rendeltünk egy LG Optimus L5 II- t (ez volt a legjobb szerintem ebben az árban), mi a véleményetek/ tapasztalatotok róla?

(Az ilyen kérdéseket, hogy "miért nem előbb kérdezted meg?? " hanyagoljátok...)

Amire kíváncsi lennék:

- Jól futnak rajta a játékok/ alkalmazások?

-Milyen a kamera, illetve van-e előlapi kamera (mindenhol mást írnak az előlapival kapcsolatban)?

- Meddig bírja kb. az aksi?

-Jól működik (nem- e fagy le, STB...) ?

- Maga az op. rendszer jól fut rajta, tehát nem foglalja le az egész mindenséget a felesleges alkalmazásokkal?

- Illetve mást is hozzárakhattok! ;)

Köszi!

2015. jan. 11. 13:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Gyenge hardver, kevés ram, gyenge kamera. Nem ez az a telefon amivel a legjobb grafikájú játékokkal fogsz játszani, de a szókeresők, pou meg egyéb feék egyszerű grafikával ellátott játékokkal nem lesz gond.

15-20 ezernél többet nem hinném érne újonnan. Ha ilyen árban vetted akkor nem jársz vele annyira rosszul.

2015. jan. 11. 13:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de azért meghallgatok mást is! ;)
2015. jan. 11. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Utólag egy kicsit szétnéztem a telefonok között. Hát ez a 15-20 elég rossz becslés volt. Bocsi. A Telekomnák Pop C1 van 13éert, Lumia 530 meg Y330 meg egy 20-asért (függetlenül is kb. ilyen árban mozognak). A Vodánál 16ért van Smart 4 mini. Ezek 20 alatti sokkal jobb telefonok, igaz nem mindnek van annyira szép kijelzője mint ennek, de minden más tekintetben messze lekőrözik az L5 II-t.

Régi is meg gyenge is 20 alatt vannak nála jobb telefonok is, szóval inkább 10-15 körül saccolnám az árát, sajnos az árukereső tanulsága szerint 25-26 körül van, ennyit baromira nem ér ez a telefon.

2015. jan. 11. 13:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nya, megkaptam, semmi bajom nincs vele. Nekem megfelelő ez a kamera, a kellő alk.-ok, játékok szépen futnak (pl.: temple run, candy crush, facebook, viber, candy camera), Én mindenesetre nem bántam meg, hogy ilyet rendeltem :D Köszönöm a válaszokat, holnap törlöm a témát!
2015. jan. 15. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen telefonom van, 2013 Szeptembere óta, s nagyon szeretem.

Igaz van egy csomó alkalmazásom, ami néha fagyasztja, de amúgy szerintem nagyon jó telefon:)

2015. febr. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!