Lg Optimus L5 II- ről mi a véleményetek/ tapasztalatotok?
Rendeltünk egy LG Optimus L5 II- t (ez volt a legjobb szerintem ebben az árban), mi a véleményetek/ tapasztalatotok róla?
(Az ilyen kérdéseket, hogy "miért nem előbb kérdezted meg?? " hanyagoljátok...)
Amire kíváncsi lennék:
- Jól futnak rajta a játékok/ alkalmazások?
-Milyen a kamera, illetve van-e előlapi kamera (mindenhol mást írnak az előlapival kapcsolatban)?
- Meddig bírja kb. az aksi?
-Jól működik (nem- e fagy le, STB...) ?
- Maga az op. rendszer jól fut rajta, tehát nem foglalja le az egész mindenséget a felesleges alkalmazásokkal?
- Illetve mást is hozzárakhattok! ;)
Köszi!
Gyenge hardver, kevés ram, gyenge kamera. Nem ez az a telefon amivel a legjobb grafikájú játékokkal fogsz játszani, de a szókeresők, pou meg egyéb feék egyszerű grafikával ellátott játékokkal nem lesz gond.
15-20 ezernél többet nem hinném érne újonnan. Ha ilyen árban vetted akkor nem jársz vele annyira rosszul.
Utólag egy kicsit szétnéztem a telefonok között. Hát ez a 15-20 elég rossz becslés volt. Bocsi. A Telekomnák Pop C1 van 13éert, Lumia 530 meg Y330 meg egy 20-asért (függetlenül is kb. ilyen árban mozognak). A Vodánál 16ért van Smart 4 mini. Ezek 20 alatti sokkal jobb telefonok, igaz nem mindnek van annyira szép kijelzője mint ennek, de minden más tekintetben messze lekőrözik az L5 II-t.
Régi is meg gyenge is 20 alatt vannak nála jobb telefonok is, szóval inkább 10-15 körül saccolnám az árát, sajnos az árukereső tanulsága szerint 25-26 körül van, ennyit baromira nem ér ez a telefon.
Nekem ilyen telefonom van, 2013 Szeptembere óta, s nagyon szeretem.
Igaz van egy csomó alkalmazásom, ami néha fagyasztja, de amúgy szerintem nagyon jó telefon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!