Sony Xperia Z3 (vagy Z3 Compact) Vagy Nokia Lumia 930?
Nem szeretem, amikor olyanokat írnak, ami a másik telefonra is igaz, mert semmit se mondasz el vele, olyan, mintha meg se szólaltál volna.
Most én is írjam le, hogy Z3, mert gyors, stabil, fél év alatt egyszer se fagyott, és nagyon szép képeket csinál? Mit érne vele a kérdező, csak annyit tud, hogy mindkettő telefon tudja azt, amit egy 30 ezres telefon is (kivéve, hogy az iylen olcsó telefonok még rossz képet csinálnak).
Kérdező:
Mindkettő nagyon jó telefon, a két teljesen más OS alapján döntenék, melyik jön be neked jobban? Jó az Android is, jó a WP is, egyik sem tökéletes, előnye/hátránya mindkettőnek van, de leginkább szimplán az alapján kéne dönteni, hogy neked melyik tetszik.
Alap dolgokra mindkettő tökéletes, WP-nek nagy hátránya, hogy elég kevés alkalmazás van rá (mielőtt valaki jönne és mondaná, hoyg nem igaz, arra is van sok alkalmazás, inkább ne írjon hülyeséget, egyértelműen nem használt még iOS-t vagy Androidot, aki ilyet ír. Van azért rá alkalmazás, nem azt mondom, de sehol sincs Android/iOS felhozatalához képest).
én meg azt nem szeretem, amikor azt írják, hogy alig van alkalmazás wp-re.
Azért nincs annyi, mert nincs 625 fingós alkalmazás.
Mondj olyan fontos alkalmazást, ami nincs meg wp-re.
Oké, kezdem:
- rengeteg Google alkalmazás
- Pushbullet
- normális Reddit kliens
- játékok legalább 90%-a
És még rengeteget sorolhatnék.
Ne is próbáld bemagyarázni, hogy nem gond a WP-n az alkalmazások hiánya, igenis rengeteg alkalmazás hiányzik róla. Ha szerinted nem, akkor ahogy korábban is írtam, nem használtál még Androidot vagy iOS-t és nem tudod mikről maradsz le.
Nema azért írom ezt, mert nem szeretem a WP-t és Android vagy iOS fanboy vagyok, kifejezetten tetszik a WP, elég sokat használom is, és hihetetlen sok alkalmazás nem található meg rá.
Ha csak saját magamat nézem, a letöltött alkalmazásaim legalább 70-80%-a nem elérhető WP-re, és nem vagyok egyedül, rengeteg oldalon meg fórumon olvasni, hogy sokan hiányolnak alkalmazásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!