Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a (REMAX PRODA - 30 000 mAh) Powerbank-ról? Vagy milyet ajánlotok ami az s4-em legalább 2x-3x feltölti?

Figyelt kérdés

Tesztet nem találtam és nem tudom megbízható e, vagy egyáltalán tudja e azt a teljesítményt mint amit ráírtak.

[link]

#külső akkumulátor #REMAX PRODA - 30 000 mAh
2015. jan. 11. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
egészen biztos, hogy 15ezer sincs benne...körülbelül ilyen árban például 10400 mAh-esek vannak, viszont azok minőségiek, szóval közelítenek is ehhez az értékhez. márkát nem tudok ajánlani, nekem egy 5200 mAh-es wayteq yoobao powerbankom van, annó olyan 4500ért rendeltem media marktból, idáig még egyszer sem hagyott cserben, de szóval biztos vannak még megbízható márkák, lényeg, hogy ne tévesszenek meg az ilyen 30000 mAh-es csodák, mert nagy valószínűséggel az ilyenek jó, ha az 1/3-t tudják, de lehet annyit sem.
2015. jan. 11. 10:54
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Igen erre Én is gondoltam.

Ha valakinek esetleg van még véleménye, ne tartsa magában :)

2015. jan. 12. 16:55
 3/3 CrazYRaT81 válasza:
Nem akarnám direktbe reklámozni, de nagyon jó minőségű, kipróbáltuk, teszteltük.
2015. aug. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!