Ezt javítanák garanciában?
Sony Xperia Z1 kijelzője berepedt, úgy hogy nem esett le egyszer sem, és semmi behatás nem érte! Dolgozni voltam, ott még semmi baja nem volt, betettem a zsebembe, mikor legközelebb elővettem már repedt volt. Nagyon halványan látszik csak. Alul érzékel kb 40%-ig. Van rá esély, hogy javítják gariba, vagy csak fizetősen? Hozzáteszem 3!! hónapos a teló.
Képek:
Bár a Z1 nincs köztük, de szerinte nyugodtan hivatkozhatsz erre, ha a telefon állapota megfelel a képen látott mintáknak.
vidd el gariba :) megjavítják ingyen ;) én a Nokia Lumia 520-amnak BETÖRTEM a kijelzőjét mert leejtettem és az elmebe'eg hülye gyerek a biciklivel végighajtott rajta :( elvittem a tmobile-hoz, onnan átküldtek a nokiásokhoz, és 3 óra alatt kicserélték ingyen. le is fóliázták nekem.
ha mégsem javítanák meg akkor megér egy javíttatást :)
nekem a tabletemmel volt olyan hogy félreraktam és egy hét múlva előveszem és kapcsolom be és totálkáros volt a kijelzője, a hangszórója kaamera mikrofon minden a hűtés az érzékelés azt hittem ott halok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!