Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt javítanák garanciában?

Ezt javítanák garanciában?

Figyelt kérdés

Sony Xperia Z1 kijelzője berepedt, úgy hogy nem esett le egyszer sem, és semmi behatás nem érte! Dolgozni voltam, ott még semmi baja nem volt, betettem a zsebembe, mikor legközelebb elővettem már repedt volt. Nagyon halványan látszik csak. Alul érzékel kb 40%-ig. Van rá esély, hogy javítják gariba, vagy csak fizetősen? Hozzáteszem 3!! hónapos a teló.

Képek:

[link]

[link]

2015. jan. 11. 00:12
 1/4 Kromosome ***** válasza:
Ezzel az a probléma, hogy a gyártó / garanciát biztosító üzlet valószínűleg nem fogja elhinni, hogy rendeltetésszerű használat közben történt ilyesféle behatás a kijelzővel (noha a jelenség, ha nem is gyakran, de elő szokott fordulni, pl. ha gyártási hiba miatt túl nagy feszültség ébred a kijelzőt védő üveglapban, és ez idővel - akár spontán - repedés formájában oldódik), de egy próbát mindenképpen megér.
2015. jan. 11. 01:00
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Bár a Z1 nincs köztük, de szerinte nyugodtan hivatkozhatsz erre, ha a telefon állapota megfelel a képen látott mintáknak.

2015. jan. 11. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:

vidd el gariba :) megjavítják ingyen ;) én a Nokia Lumia 520-amnak BETÖRTEM a kijelzőjét mert leejtettem és az elmebe'eg hülye gyerek a biciklivel végighajtott rajta :( elvittem a tmobile-hoz, onnan átküldtek a nokiásokhoz, és 3 óra alatt kicserélték ingyen. le is fóliázták nekem.

ha mégsem javítanák meg akkor megér egy javíttatást :)

nekem a tabletemmel volt olyan hogy félreraktam és egy hét múlva előveszem és kapcsolom be és totálkáros volt a kijelzője, a hangszórója kaamera mikrofon minden a hűtés az érzékelés azt hittem ott halok meg

2015. jan. 11. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom azért gariztatni. Majd elküldöm a képeket a bolt szervizcímére. Elég vegyesek a vélemények, kérdeztem több helyen is, valaki azt mondja kicserélik, valaki hogy úgy se fogják.
2015. jan. 11. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!