Ocsu kérdése:

Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy s advance keszulekem van, a problema a toltessel van. Felteszem toltore jelez h tolt de neha nem es akk is tolti az aksit es mikor lehuzom akk meg mindig azt jelzi hogy toltes van folyamatban. Gyari 4.1.2 van rajt. Azota csinalja amiota tettem ra egy fozott romot es utanna vissza tettem a gyarit odinnal. Varom az otleteket

2015. jan. 10. 20:46
 1/2 anonim válasza:

Az alapvető hiba, hogy a kancsendzönga megmászásával egyenlő erőfeszítésbe telik, míg megértem a problémát a fentebbi betűhalmaz értelmezése közben.

Sajnos nem túl jó ötlet flashelgetni a telefonokat, mindegyik sikeres reflash egy ajándék. Aztán, hogy most szoftveresen van-e hiba vagy hardveresen, ebből az nem derül ki. Ha mondjuk xda-developersről teszel rá egy romot ami tetszik és azzal rendben van az akkumulátor állapot visszajelzése, akkor szoftveresen volt és örülj, hogy megoldódott. Ha akkor is csinálja, akkor sem biztos, de gyanús, hogy hardveres, ergo a telefonnal van gond.

Ha egyébként jelzi a töltöttséget megfelelően, nehezen, de beletörődnék a problémába. Csak akkor nyúlnék hozzá, ha nem tudnám mikor kéne töltőre tenni.

2015. jan. 11. 12:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Kiszakad a csatlakozó része ez volt a hiba
2015. márc. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!