Android 4.4kitkat-es telefonon vírusírtót hogy lehet leállítani?
Új telefonom van, eddig almàm volt de most vàltottam androidra..
Màr gyàrilag van rajta egy Security de másikat szeretnék hasznàlni.. De hiàba àllítom le a gyàrit egy idő utàn elindul megint ...
Valakinek van valami tippje??
Beállítások/alkalmazások/mind
Itt megkeresed a vírusirtót és letiltod (ha nem lehet, akkor root kell ahhoz, hogy eltávolítsd).
"másikat szeretnék hasznàlni"
Ne legyél hülye.
Ettöl miért lennék hülye?-.-
Amúgy meg azt magyaráztam hogx hiàba àllítom tiltom vagy bàrmit csinàlok elindul ujra
Ha ott rámész a letiltásra, ahol írtam, akkor sosem fog elindulni újra.
És azért lennél hülye, mert teljesen felesleges mindenféle vírusirtó használata, csak és kizárólag hátrányokkal jár.
Ahogy előző is írta, Androidból nem egy van, hanem ezer féle, még ugyanabból a verzióból is. Egy LG-n, Samsung-on, HTC-n, stock Androidon teljesen máshogy néz ki az egész telefon (meg még sorolhatnám, Sony, Xiaomi, Meizu, Lenovo, Asus, rengeteg gyártónak saját felhasználói felülete van), és a beállításokban is máshogy vannak a dolgok elrendezve.
De eddig akármelyik telefon próbálgattam, az alkalmazások mindig csak simán ott voltak a beállításokban valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!