Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A GSM Vonal online bolt...

A GSM Vonal online bolt mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy Nokia Lumia 735 vásárlása előtt állok. Láttam ezt a GSM Vonal boltot,ami 55 ezer Ft-ért árulná a Lumia 735-ö 1év AS garanciával,német nyelvel,és töltővel.

Mennyire megbízható ez a bolt? Nem e használt német telefonokat árusítanak ennyiért? A német nyelvet át tudnám a telefonon állítani magyar nyelv-re?

2015. jan. 10. 08:24
1 2
 11/14 kérdező.. ***** válasza:
Majd a gariztatásnál is legyen ez a véleményed.
2015. febr. 20. 17:46
 12/14 anonim válasza:

Nem ajanlom semmit venni ebben uzletben es web oldalon: GSMvonal.

[link]

Pemerox Kft.

Adószám: 25528046-2-42

Nagyon Atvernek bennunket lenyuljak a penzunket!

Megtapasztaltam en is.

Engem atvertek 220000 forint er. Hasznalt tefenokat eladnak. De aszt mondanak hogy uj.

Tulajdonos nem lehet megtalalni mert bujkal mint egy gyerek es hujesegeket ir emailben.

I don't advise anyone this shop and web shop GSMvonal.

Pemerox Kft.

Adószám: 25528046-2-42

They cheating on people and stilling our money.

I had bad experience with them and lost 220000 forint

They selling old phones but telling to everybody that it is new.

The owner impossible to find he hiding him self like a child and all what he is doing is writing excuses.

2016. máj. 24. 15:48
 13/14 juhasz406 válasza:
GSM Vonalban vásároltam LG G3 telefont. Gyári hibája a kereten hajszálrepedésék jelennek meg. LG-tud róla. A bolt mégsem javította, hivatkozva arra, hogy a működést nem befolyásolja. 4000ft volt a futárköltségem mert személyesen nem lehet bevinni a készüléket. Valamint a gyári fóliát is eltávolították a telefonról. NEM AJÁNLOM A BOLTOT SENKINEK!!!
2017. jan. 31. 18:55
 14/14 anonim válasza:
Sziasztok nem tudjátok véletlen a gsmvonal szakszervizének a számát?
2017. okt. 30. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!