Szerintetek melyik a legjobb telefon?
25k-ért Android szóba sem jöhet.
Legolcsóbban Moto E ami már kifejezetten korrekt telefon, de az 35k, az alatt az összes egy rémálom.
Ennyiért Lumia 520, 530.
Nincs az 150k, "csak" 130k.
Egyébként már az is szép, hogy a 300 dolláros telefon mire ideér 130 ezer forint lesz.
Megértem, hogy nem 80 ezerbe kerül, mert általában 1 dollár = 1 euró árfolyammal megy az átváltás, de még a 300 euró is csak 100 ezer lenne, szóval elég szép haszonkulccsal számolnak az üzletek.
Elég régóta követem a mobilos piacot, szerintem két lehetőséged van ennyiért.
1. Nokia Lumia 520, kb annyiba kerül, megbízható, stabil, de nincs előlapi kamera és Windows Phone rendszerű (van családon belül, korrekt kis eszköz).
2. Kínaiak. A színvonalasabb kategória a Huawei / Alcatel, de azokból is ez az alsó front elég gyenge. Van még egy második front, a Mo-on kevésbé ismert gyártók (Prestigio, myaudio), akiknek van hazai képviselete. Teljesen laikusként ezeket neked nem ajánlom.
[3] Kicsit többet költesz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!