Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használ Sony Xperi T-t vettem,...

??.?? kérdése:

Használ Sony Xperi T-t vettem, de nagyon hamar lemerül, mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
olx-en vásároltam, kb 2-3 óra alatt lemerül. Nem tudom mi lehet a gond, cseréljem ki az akkumulátort?

2015. jan. 9. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Az Xpreia-k ilyenek. Lagalábbis a Live With Walkman is ilyen volt.

Nem tud mit tenni, letöltheted a Battery Doctor-t és megnézheted, hogy mi az energiapazarló app.

2015. jan. 9. 20:08
 2/3 anonim válasza:
Nekem is Live With Walkman-em volt, és az tényleg gyorsan merült. Amúgy a Z1 Compact-om is hamar lemerül, szóval mindegyik ilyen. És ne, nem kell új aksit venni, inkább csukd be a nem használt alkalmazásokat, és időnként kapcsold ki a telefont. Ne is hagyd, hogy felmelegedjen, mert az nem tesz jót neki.
2015. jan. 9. 20:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Két LwW-m is van, az egyiket évekig nyúztam. Nem egyszer 70%-ig merült maximum 6 óra normál használattal is. A másik meg hetekig elvan itthon készenlétben, bár internetelérés nincs bekapcsolva.

Először én kinyomoznám, mi szívja az akkut. Ha nincs meg, vagy rendszerfolyamat, újrahúznám a szoftvert teljesen. Ha az sem, új akku.

2015. jan. 9. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!