Kínai recovery mód a telefonon. Angollá lehet tenni?
Szeretnék egy ROM-ot frissíteni a BML s55-w telefonomon de a recovery mode ba belépve azt vettem észre hogy az egész kínai. Szükséges lenne ugyanis a most nincs rajta egy Google app sem, és ha letöltöm őket nem indulnak el. Aztmondták hogy a GApps ot szedjem le és azt telepítsem. De utánna néztem és ezt recovery mode ból kell megtenni.
Előde is köszönöm a segítséget.
Valahol láttam itt (prohardver) fórumon jelmagyarázatot a kínai betűkhöz, keresgélni kellene.
Azért azt tudd, hogy a recovery mindig csak a saját készülékhez jó.
Persze jó lehet másé is, de ki tudja melyik az...
"Kínai Google". Mamám, borogass.
Kérdező: Sajnos nem tudok angol variánsról. Én is a PH!-t javaslom segítségként. És nem akarok beleszólni, de ha legközelebb is kínai telefont veszel, akkor egy nemesebb gyártót próbálj keresni mint mondjuk a ThL, a Jiayu, Zopo, vagy Xiaomi.
"Kínai Google". Mamám, borogass.
Igen a kínainak saját Play áruháza van, max félreérthetően írtam, kínai készülékek onnan töltenének, de jobb ha elkerülöd, főleg ha meglátod a házikókat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!