Tapasztalatok a Nokia 5230-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 22:23
1/3 anonim válasza:
nah igen ez a teló érdekelne engem is :D
tesztetek nézegettem én csak jókat hallok
gyakorlatilag egy olcsóbb 5800 :D
nincs benne wifi és a kamerája 2MPeles vaku nélkül
39.ért már árulják ami nagyon megéri 9
itt egy teszt:
2/3 anonim válasza:
imádom :D még csak tegnap kaptam de nagyon jó :D hát igen.. kár h csak 2 megapixeles a kamerája, de szerintem nem fotóz annyira rosszul... de ezt mindenki maga dönti el :) bár nem igazán volt még nokia telóm csak régi "kőfón" így nem annyira vágom de lazán meg lehet szokni. :):)
3/3 anonim válasza:
Megvan már vagy jó két hónapja, és nagyon szeretem. Az én igényeimnek maximálisan megfelel. Ha internetezni akarsz rajta, akkor 5530, de nincs GPS ha meg mindkettő kell rá, akkor 5800. A kamera bár csak 2 megapixeles, nem csinál sokkal rosszabbat mint egy jobb kamerás telefon. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!