Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemény Ipone 4s-ről?

Vélemény Ipone 4s-ről?

Figyelt kérdés

Olyanok velemenyet kernem akiknek ilyen telefonja van/volt.

Mennyire fagy be? A kameraja mennyire jo? Zoomolasnal is jo a kep? Megeri? 10/hany pontot adnatok neki?

2015. jan. 8. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Kifutott modell. Szerintem többet nem kell róla mondani.
2015. jan. 8. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:
fagyni nem fagy, kamera az ő mezőnyében valamelyest jónak számít...talán videózásnál a hangminőségben kiemelkedő...zoomolás az szokásosan használhatatlan, mint minden más telefonon a digit. zoom. a kora miatt én úgy 10/4.5 vagy 5 pontot adnék neki. nem egy rossz, használhatatlan telefon, de eléggé leng a léc már alatta.
2015. jan. 8. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek előzőekkel, ma már koros telefon, nem éri meg.

Éppenséggel rossznak nem rossz, mert fagyni nem fagy, elég gyorsnak mondható, legalábbis korához viszonyatva, de ha árához viszonyítunk, akkor szörnyű telefon.

Iphone-ok sosem a jó ár/érték arányukról voltak híresek, de azért egy 3,5 éves telefonnál már megint más a helyzet.

2015. jan. 8. 21:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Az Iphone 5 jobban megéri?
2015. jan. 8. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:

jelenleg szerintem az az iPhone éri meg a legjobban használtan. kb. 75-80ért meg tudod venni, és az elkövetkezendő 2 évben szinte biztos, hogy nem fog 50ezer alá menni az ára(utána esetleg). 4S az ugye mint írtuk, már csúszik lefelé, hiszen a 4 már nem versenyképes a használt piacon sem, az 5S meg még drága a 120-130ezres árával az 1 éven belül simán 100 alá fog menni, és ott megáll.

persze nem vagyok jós, ez csak az elmúlt évekből való következtetés. én is el tudtam adni az anno 75ezer Ft-ot érő 4S-emet 2 év után 65ért(ez volt fél éve, most meg már annak kéne örülni, ha 50ért elmegy).

2015. jan. 9. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!