Melyik jobb LG KU990 vagy Samsung S5230?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 21:40
1/6 anonim válasza:
Én a Samsung S5230-t választanék, mert én is használom. Meg vagyok elégedve!
3/6 anonim válasza:
Természetesen a KU990! A Samsung csak egy kezdő érintőképernyős telefon, mármint szép, csicsázni is lehet, meg Samsung, amik azért elég jók, de ennél többet nem tud. A kamerája se valami jó, hiába a megapixelek. Az LG KU990 viszont 5 megapixeles, vakus, Divx-ben veszi fel a videókat, amik a tv-n nézve is gyönyörűek, és amikor kiadták, ez egy felső kategóriás luxusmobil volt. A Samsung tehát újabb, inkább a tiniknek szól, az LG viszont egy profi kis szerkezet, és a szavad is eláll a kamerájától!
5/6 anonim válasza:
Ku990
5 megapixeles a kamerája, lassított felvételbe is tud videózni, szép teló. Nekem Chrome színben van.
6/6 anonim válasza:
szerintem az S5230 nem a kamera minőség számít felsorolom:
1.samsung jobb márka mint az LG
2.A navígációs rendszere is jobb LG-nek:Touch Screen Display
a samsungnak:Touch Screen Display
Navigation Joystick / Button
3.beszélgetési idő LG:4 óra samsung:10 óra
4.készenléti idő LG:430 óra samsung:800 óra
5.Bluetooth LG:v1.2 samsung:v2.0
6.Rádió LG:FM samsung:FM,RDS
7.GPRS LG:class10 samsung:class12
Ennyi csak azokat soroltam fel amik jovvak az LG KU990
nál. Jobb a samsung S5230
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!