Regcsika kérdése:
Most kaptam karácsonyra egy samsung galaxy s4 minit és most vettem hozzá fokot, hogy az közbe tölti a telefonom. Meddig töltsem?! Folytatás lent.
Figyelt kérdés
Bár magyarországról küldték, még sincs benne semmi leírás (csak csehül), hogy meddig kell tölteni vagy ilyesmi, sőt meg a weboldalukon sem tüntettek fel semmi ilyesféle információt. Magyarán semmit nem tudok a tokról az árán kívül persze. Amikor beleraktam a telefont és tölteni kezdtem, el kezdett villogni az alján 4 kis led (ami biztatónak tűnt) viszont amikor ki akartam szedni, alig bírtam lehámozni róla (letéptem).. Ti így külső szemlélőként mit javasoltok nekem? És kb hány órán keresztül kell tölteni ?2015. jan. 8. 15:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!