Felmosóvödörbe esett a telefonom, beázott! Mit tegyek?!
"Éppen szárad. Nem lett zárlatos."
Mit nem értesz rajta, hogy ELŐBB KELLETT VOLNA TELJESEN KISZÁRÍTANI és csak UTÁNA bekapcsolni..
Nem lett zárlatos? Akkor a videomeghajto IC-d mitől ment tönkre? kisnyúltól?
Olyan zárlatot kapott, mint az állat.
De legalább ha már egyszer feltetted a kérdést, ne akadékoskodnál, ha normális választ kapsz(ami ráadásul helyes)
Most pedig szépen adhatod a zöld kezet mindenkinek.
A telefonod meg kuka.
Mert az első miért ordított le?
Meséld el...
nem ordított le. De te beleokoskodtál neki, hogy nincs igaza,mert...majd te tudod.
Most meg állítod, hogy nem értesz hozzá.
De ennek ellenére a másodiknak is csak okoskodtál, hogy de te jobban tudod.
Érted már mi a gond?
Amúgy meg senki nem írt rossz szándékkal, én se.
De hiába szavazol le minket, a telefonod zárlatos(már ha egyáltalán ismered a fogalom pontos jelentését)
Igen, tudom mi az a zárlat. De azt nem tudtam, hogy ilyen fajtája is lehet. Köszönöm a válaszokat.
Valamikor május-június környékén lett véve (még garanciális, de ugye beázásra nem számít). Viszont van telefonbiztosításom. Az jelent valamit?
a zárlat egy elég komplikált és összetett dolog.
Esetedben annyit tesz, hogy valamely aktív elemed kimenete rövidzárlatba került, ami rendellenes állapot.
Lehet az akkumlátor, audio meghajtó, video meghajtó..bármi aminek a kimenete lezáró ellenállást, vagy impedanciát kér.
Esetedben a video meghajtást tette rövidzárba a víz.
Ahelyett, hogy az LCD ellenállása és kapacitása érvényesült volna, szépen megmelegedett a kimenete a meghajtónak, ami azonnal meg is sütötte.
Ehhez elég a másodperc türedéke.
Ha kiszárítottad volna, TALÁN nem történt volna ez meg...
A garancia erre nem érvényes, a biztosítás viszont lehet rá érvényes. Ez biztosítástól függ.
Menj be, kérdezd meg az ügyintézőről, ahol kötötted, hátha cserélik az alaplapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!