Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 635 márkájú...

Nokia Lumia 635 márkájú telefonom van és problémám van a Microsoft fiókkal, mit csináljak? Többi lent! 19/L

Figyelt kérdés
Áruházba nem tudok letölteni semmit, és nem tudom használni a Microsoft fiókom, mert beírom a jelszót és felhasználó nevet, utána kér vmilyen kódot (5 jegyű szám) aminél ki lehet választani, hogy sms-ben kérem vagy telefonos hívás legyen, és mikor ezek közül vmelyikre kattintok, ezt irja ki:"A megadot telefonszámra sajnos nem lehet kódot küldeni, adjon meg másikat." És ezzel bukok mindent, mert mivel nem kapok kódot, nem lép be, nem tudok semmit csinálni. Mit tegyek???
2015. jan. 7. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán rossz formátumban adod meg a számot.
2015. jan. 7. 19:51
 2/6 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem én írom be, hanem magától beírja
2015. jan. 7. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
a Microsoft fiókban írd át a számod +36-ra
2015. jan. 7. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:
és azt hol tudom, mert már mindehol megnéztem... :(
2015. jan. 8. 01:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez talán segít.

[link]

2015. jan. 8. 08:22
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, sikerült! már több hónapja próbálkoztam ezzel, és most Hála Neked kész! Az Isten Áldjon!! :)
2015. jan. 8. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!