Kathyaa kérdése:
Betört az Open Dott telefonom kamerája mit tudnak vele csinálni?
Figyelt kérdés
Valahogy leejtettem vagy nem is tudom de a kamera külső része betört, December 12.-én vettem.2015. jan. 7. 17:56
1/4 pappz93 válasza:
Pontos model-t tudsz leírni? Ez garancián kívüli sérülés.Ha mázlid van akkor találsz betört kijelzőset alkatrésznek vagy a neten alkatrészt,de úgy tudom ez csak a plexi,de azt meg középkerettel együtt lehet cserélni!
2/4 A kérdező kommentje:
Open Dott ez a pontos márka, most jött ki tescobol. Még egy hónapos sincs és 2 év garancia van rá, nem javítják ki?
2015. jan. 7. 19:09
3/4 anonim válasza:
Garancia arra van, ami a készülékben lévő okból hibásodik meg. Az, hogy leejtetted és betört, egyéni szocprobléma, nem a gyártó tehet róla. Saját költségre megcsináltathatod, de egy teszkó gazdaságos telefonnál lehet meg se éri.
4/4 A kérdező kommentje:
Végülis megoldottam garancia nélkül is, leszedtem a törött darabkákat arról a ragasztós részről vágattam hozzá egy üveg lapot és ráragasztottam újra, tökéletes:D
2015. jan. 11. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!