Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android probléma. Elszállt a...

Android probléma. Elszállt a mappaszerkezet. (? )

Figyelt kérdés

Valamit véletlenül kitöröltem a tabletemről, egy értelmetlen betűkből és számokból álló mappát és elszállt a tárhely láthatósága. Ott van mert az alkalmazások indulnak és a rendszerrel nincs semmi baj, de pl a képeket nem hozza be.

Van rá bármi mód(rootolás és hasonló komolyabb dolgok nélkül) hogy legalább a képeket lementsem a gépre mielőtt visszaállítom az egészet eredeti állapotba vagy inkább törődjek bele, hogy ezt elszúrtam?

2015. jan. 6. 21:12
 1/6 Kromosome ***** válasza:
Nem emlékszel esetleg, hogy mi volt pontosan a mappa neve (vagy csak nagyjából)? Illetőleg ha erre nem is, az adott mappa pontos helyére emlékszel ("könyvtárfára")?
2015. jan. 7. 13:16
 2/6 Kromosome ***** válasza:
*Előző vagyok; ha nincs rootolva a telefonod, akkor olyan nagyon extrém hibát vélhetően nem követtél el, amit ne lehetne visszaállítani vagy orvosolni, ti. rootolás nélkül a rendszerfájlokhoz / mappákhoz a felhasználó nem fér hozzá.
2015. jan. 7. 13:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát sajnos az rejtély, és én is ezért mertem törölni dolgokat róla.
2015. jan. 7. 15:53
 4/6 Kromosome ***** válasza:
Azt, hogy a láthatóság eltűnt, a telefonra érted, vagy a számítógépre, ha hozzákötöd (azaz a telefon nem látszik a könyvtár, vagy a számítógépen (sem))?
2015. jan. 7. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:
egyiken sem sajnos
2015. jan. 8. 16:38
 6/6 A kérdező kommentje:

de már mindegy, mert újraraktam és most működik minden

azért köszi :)

2015. jan. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!