Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia Z1 compactvásárlás...

Xperia Z1 compactvásárlás után elül is hátul is van fólai azt levegyem? (lent)

Figyelt kérdés
Hátul mindenképp célszerű a gyári fóliát levenni a kamera miatz, de elöl is? Karcolódik a kijelző ha leveszem?

2015. jan. 6. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
minden kijelző karcolódik, max késöbb és kevésbé,a legdrágább telót sem nehéz megkarcolni.Ha rajta van 1 sima kijelzőfólia ami nem zavaró akkor ne vedd le, úgyis cserélni fogod pár havonta, addig meg védi, és normálisan rajtavan legalább. Érdemes tenni majd rá helyette újat, rendelj ebayről pár 100 hufért
2015. jan. 6. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak hátul szedd le a fóliát és vegyél rá egy jó kis tokot. A tokshop.hu-ról rendelj az megbízható bolt és is onnan szoktam vásárolni. De ha megteheted akkor menj el személyesen.
2015. jan. 6. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából nem zavar a fólia most még bár az előlapi kamárát takarja egy picit.

2015. jan. 6. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

hát azt kérdés h mennyire fogod használni azt a kamerát, és ahoz képest mennyire zavaró:) én pl mindig elfeljtem h van előlapi kamera, és néha rácsodálkozok kb:)

De szerintem egy karc bosszantóbb tud lenni, és sajnos GorillaGlassok ide vagy oda nem nehéz megkarcolni.

2015. jan. 6. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!