Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One M8 meddig lesz még...

HTC One M8 meddig lesz még elég? Személyes tapasztalat róla?

Figyelt kérdés

A G3, a Z2 és az M8 közt gondolkodok, és leginkább az M8 jön ben.

2 évig elég lesz még? Vinni fogja a játékokat? Elég benne a 2GB RAM? személyes tapasztalatok is jöhetnek.

2015. jan. 6. 11:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Évekig.

Pontosan nem lehet megmondani, hisz nem tudjuk mit hoz a jövő, de 2-3 év múlva is lazán vinni fogja a legdurvább játékokat.

G3 és Z2 közül meg pláne a legtovább fogja bírni, G3 már ma is szar mert nem bírja a QHD kijelzőt a hardver, Z2 meg kb One M8 szinten van.

2015. jan. 6. 13:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál még egy pár hónapot. Mindjárt itt vannak a tavaszi újdonságok, az LG G Flex 2, valószínűleg a HTC One M9 Hima is akkor fog érkezni, és persze a Samsung Galaxy S6 is (amit előre megmondom hogy szar lesz, de gondoltam ide sorolom :D)
2015. jan. 6. 21:09
 3/15 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék várni az újabb telefonokra, mert valószínűleg elég drágák lesznek, én pedig nem akarok olyan sokat költeni.

Olvasom pár helyen, hogy a 2GB Ram lehet hogy kevés lesz majd a jövőben.

Talán jobban megérné a Z2-t venni 3GB rammal? Mit gondoltok?

2015. jan. 7. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Viszont olyankor lejjebb megy a mostani ára, ez miatt lehet megérné várni, de még hónapokat kéne, szóval tényleg jobb ha most megveszed.

2 giga igaz, kevés lesz a jövőben, a nagyon messzi jövőben. Következő 3 évben még biztos elég lesz a 2 giga RAM.

2015. jan. 7. 12:17
 5/15 A kérdező kommentje:

Lehet hogy akkor megveszem az M8-at.

Jöhetnek még válaszok, vélemények!

2015. jan. 8. 12:32
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is bőségesen elég az a 2 gb ram legalább 2-3 évig.
2015. jan. 14. 21:23
 7/15 anonim ***** válasza:
Elég az a 2 GB. Az én telefonomban is ennyi van. Nem egyszer fordult már elő, hogy a napokkal korábban abbahagyott játékot onnét folytathattam, ahol épp megállítottam. (Nem mentette el, csak a memóriában maradt.) Majd ha 4 GB lesz az elterjedt a csúcskategóriában, akkor arra már talán lehet váltani. 3-4 év múlva.
2015. jan. 14. 21:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Úgy érted a 4 giga 3-4 év múlva lesz elterjedt?

Inkább egy év múlva. Most kijött az Asus Zenfone 2 4 giga RAM-al (és csak 300 dolláros árcédulával), LG G4 közel 100% hogy 4 giga RAM-al jön, meg szinte minden gyártó következő csúcskategóriás telefonja már 4 giga RAM-al fog jönni.

Szóval 2015-ben már az lesz az elterjedt, de ez nem jelenti azt, hogy arra szükség is lesz és a 2 gigát már le is kell cserélni.

2015. jan. 14. 21:52
 9/15 anonim ***** válasza:

3 évre tervezel? Egy átlag 3 éves telóban van 512mb ram. Az semmire sem elég.

Szerintem 2 év múlva már necces lesz a 2giga.

2015. jan. 15. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:

De 3 év múlva teljesen más lesz a helyzet, mint ma 3 évvel ezelőtthöz képest.

3 évvel ezelőtt még azért elég elavult volt minden még újonnan is, hisz akkor még tényleg csak olyanok voltak, hogy 512 mega RAM, meg 1 magos CPU meg 150 mega belső tárhely, nem nagyon tudtak többet csinálni, szoftvernek pedig több kellett volna.

Ma viszont eljutottunk odáig, hogy a hardverrel már egyáltalán nem kell foglalkozni, hisz már nagyon elhagyta a szoftvert, és lassabban avulnak el a mobilok, mint 3 évvel ezelőtt.

2015. jan. 15. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!