Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » DPS Dream7 tablet nem indul....

DPS Dream7 tablet nem indul. Újratelepítés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy DPS Drem7-es tabletem, ami egyszer csak úgy gondolta, hogy nem hajlandó elindulni. Egész pontosan: az elején a DPS Dream7 logo bejön, majd utána mint ha elkezdene tölteni, megjelenik az Android felirat, amin a világosság futkározik jobbra (bocsi, jobban nem tudtam megfogalmazni), mint amikor rendesen tölt, tehát nem fagy be teljesen. Viszont betölteni nem hajlandó.

Kizárt, hogy csak sokáig töltsön, és türelmetlen lennék kivárni, mert egyszer 16 órán át hagytam, és semmi eredmény.

Factory reset nem segít, ugyanez van utána is.

Szervízbe nem akarom vinni, a gariidő fél éve lejárt, és nem fogok 5-10 ezer forintot a szervízelésért kifizetni, amikor ennyiért kapok újonnan egy ugyanilyet.

Ezt csak azért írom le, mert a hasonló kérdésekre rendre a bevett válasz a "vidd szervízbe" szokott lenni.

Nost, visszatérve a kérdésre: mi ilyenkor a teendő, mit lehet kezdeni vele? Ha valaki elmagyarázná nekem lépésről lépésre, nagyon hálás lennék!

2015. jan. 6. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
rkbatchtool vagy flash tool + firmware
2015. jan. 6. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:

1. lépés: el kell látogatni a készülék fórumára.

2. megkeresni, megkérdezni milyen ROM a legjobb rá, azt letölteni és feltenni.

Ha ez nem segít, akkor valószínű, hogy nincs ésszerű áron javítási lehetőség.

2015. jan. 6. 09:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja a fórumok:

[link]

[link]

2015. jan. 6. 09:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2015. jan. 6. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!