Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefon memória...

Androidos telefon memória probléma?

Figyelt kérdés

Van egy androidos telefonom amiben van 2 gb ram és 16gb rom.

Na most az kiderült hogy a 16 gigára nem lehet programot telepiteni csak küldő sd kártyára.Ez eddig tiszta. Viszont van jópár program amit nem lehet ugye áttenni és a telefon memóriájában foglalja a helyet.

Ha megnézem a lemezterületnél van egyszer egy 16 gb és egy 0,89 amiből már csak kb 100 mb szabad a programok miatt.Na ezt nem értem hogy ez mért 0.89 gb és mért nem 2 gb. Nem igazán lehet e miatt több mindent feltelepíteni a telefonra. Nem nagyon értek hozzá az a baj, amit lehetett áthelyeztem az sd-re de többet már nem lehet.

2015. jan. 5. 17:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ki tudtam törölni a gyári programok frissítéseit, így most van 200 mb om még, és kb. már minden számomra fontos dolog fel van telepítve rá, úgyhogy nem vészes a helyzet meg még tudok is nélkülözni néhány ritkánn használt programot ha esetleg valamit még telepítenék később.
2015. jan. 6. 18:28
 12/12 Wadmalac ***** válasza:

Elég durván hangzik, nehezen tudom elképzelni, hogy a RAM-ra telepítsen, ilyet még a világ nem látott.

Az szigorúan a rendszer és a rendszermemória helye.

Még a system appoknak is a belső tárhelyen kéne lenniük.

2015. jan. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!