Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor fog megjelenni az...

Mikor fog megjelenni az iPhone 4G?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 14:11
1 2
 11/20 Fkris ***** válasza:

Nemigaz,miért ilyen k urvanehéz hogy NINCSEN 4G!!!!

Most a 3.5G nél tart a tudomány(tudomásom szerint).

De ezt már 100x nem írta le senki,akkor 1X se....

2010. júl. 24. 13:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Hehe nemjöttetek rá,hogy ez becsapós:???

4g nemlétezik,és nem is fog,mivel LTE szabvány lesz/van helyette.

2010. júl. 24. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit érdekel hulladék az egész akinek ilyen van annak van valami agyi baja is. Olvass egy picit utána, szar a térerő(bár ezt talán már javítottak), akkor szar a kamera beltéren sárga képet csinál, valamint szar a kijelző jobb alsó sarka (sárgás) és még sorolhatnám mi minden 350eFt-ért...
2010. júl. 24. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
n97 szintjén van
2010. júl. 24. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
aki azt mondja hogy nincs 4g meg csak 3,5 g van az hülye :D a 4g az a 4. generáció nem hogy 4g-s szabvány. amúgy meg van 4g pl.: HTC Evo 4G amcsiban. kis hazánkban valószínű hogy 20 év múlva sem lesz :D de ritka fos az iphone 4, sárga kijelző, rossz térerő, könnyen betörik a hátlap is mert üveg, meg durván félmillió forintból én legalábbis nem szeretnék egy telefont venni :D
2010. júl. 25. 12:03
 16/20 A kérdező kommentje:
én se,én valami csinibbet szeretnék:P egy BB-t bőr hátlappal és fém kerettel!:P
2010. júl. 25. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:
egy BB sem sokkal olcsóbb, úgy értem annak is megkérik az árát, mivel hazánkban tudomásom szerint nem olyan elterjedt. De igen, a BB hazánkban "exklúzív", de ha nem vagy üzlet ember, akkor nem hiszem hogy megéri. De ha sokat sms-ezel akkor jól jön a qwerty :D De abból is inkább a BB Storm 2 vagy most jön majd a Storm 3 azok már elég jók
2010. júl. 25. 12:12
 18/20 anonim ***** válasza:

12:03-nek, az a sarga csik az ragasztasi hiba, ugyan is annyi rendelest adtak le arra a "sz0rf0s" iphone-ra, hogy nem tudott várni az apple mig elparolog a ragaszto! nekem pl egyaltalan nem is volt sarga csik, hiaba probaljatok fikazni, az antennaproblemat mar kijavitottak, igaz itt kint (usa) meg van egy jopar a boltokba a "hibas" keszülekekböl (en augusztusba vettem, nincs ilyen problemam, amugy ha youtube-ra felnézel, latod, hogy elég sok embernek nincs is..!!) szerencsetlek van, mire megerkezik magyarorszagra mar nem lesz ilyen bajuk! amugy meg ki az a f0sz aki ugy tart egy telefont hogy atmarkolja?? most ugy öszinten? biztos nem ugy telefonalsz hogy atmarkolod az egesz telefont! HTC Evo. igen. egy téglafon. arrol meg nem is beszelve hogy az aksija is egy hulladek. még jo, hogy cserélhető. bar a sok felnyitassal hamarabb tönkremegy a gép (igen, szakertö mondta.) nem is muszaly iphone-t venni, ha nincs sok baratod aki nyomogatni akarja hogy hudejo, meg minden (rengeteg androidos baratom iphonet akar venni, csakhat ugye AT&T, draga is egy kicsit). nekem 5 eves öcsém mesenezes helyett szokott iphone-ozni nagyon szereti! amugy meg megmondanad öszintén hogy mi a f0szt kezdesz egy hdmi dugattyuval egy telefonon?

persze mindenki mas szemszögbol vasarol telefont, amit meg is értek, amugy hagynemondjam mar meg hogy milyen emberek szoktak mondai, hogy f0s, sz0r iphone, talalkoztam mar 1-2vel, akit ugy a boltba hallgattam... en pl azert szeretem az iphonet, mert szép, sokáig birja az aksija, nagyon jol ellehet vele szorakozni barhol is vagyok, felkelti a figyelmet, itt kint nem tul draga (igen, itt k*rvaanyazhatod a magyar gazdasagot! 20 ezer forintert vettem egyet 2 eves huséggel!) rengeteg mobil volt mar a kezembe mert apam javarészt ezekkel foglalkozik ugyhogy nyugodt szivvel kijelenthetem hogy ha van pénzed, akkor vegyél iphonet!! 4g amugy van, de még nem latom sok ertelmet.. magyarorszagon persze kb 15 ev mulva se lesz 4g. a 3g is nagyon draga volt....ja, a lényeg! hozzatok kb szeptember 20-31 között fog megjelenni..

2010. aug. 18. 13:05
 19/20 anonim ***** válasza:
meg még igy az elözöknek amit te most 350 ezer forintért (igaz van 220ert is, en nem elek magyarorszagon, de tudom, hogy lehet kapni nalatok, lol) kapsz, azt külföldröl hoztak be, es abbol a penzbol kb 150 ezer forint annak a zsebebe megy, aki behozta.. varjatok meg mig kijon a tmobile-ba, joval olcsobb lesz... 2 eves husegnyilatkozat meg minden szuzmariaf*sza:)
2010. aug. 18. 13:09
 20/20 anonim válasza:
már megjelent:PPP
2010. szept. 25. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!