Lumia 735 vagy Blackberry z10?
Elvárásaim a telefonnal kapcsolatban:
- böngészés, logikus gyors, stabil rendszer, átlagosnál jobb kamera, min. 1 napi üzemidő, Viber, Skype, Facebook, Hosszú távra tervezem (2 év), offline navigáció lehetősége
(Játékra minimálisan használom jelenlegi droidos telefonomat)
szerintem is inkább lumia. főként az offline navigáció miatt, de az alkalmazások is kicsivel jobbak, azt azért tudni kell, hogy nem sokkal. wp-s facebook alkalmazás például szerintem nagyon lassú, és eszi az adatforgalmat, van egy jópár funkció, amit nem tud értelmezni(például ha be van állítva, hogy csak akkor tudnak bejegyzésben/képen megjelölni, ha ezt jóváhagyod, nem tudja értelmezni, kapsz egy ilyen értesítést, nem csinál semmit...) viszont bb-re meg csak egy html alapú alkalmazás van, ami kb. annyi, mint az m.facebook.com...illetve van ugye a bb-ben egy másik lehetőség, hogy rárakod az androidos facebook alkalmazást, de az is elég lassú, viszont legalább minden funkció benne van.
aztán másik, ami a lumia mellett szól, az talán a hosszútáv. a z10-et is úgy tervezték, hogy több évig támogatott lesz, aztán hát nem túl lelkesen dolgoznak rajta, ahogy néztem...szóval nem mondanám jó jövőképnek.
kamerában is talán jobb a lumia, ezt csak bb-nél tapasztaltam, hogy ott nem épp valami kiemelkedő...
egyedül ami tetszik a bb-ben, az a rendszer, szerintem nagyobb felhasználói élményt nyújt, mint a wp. öcsémnek vettünk z10-et nemrég, nekem meg egy lumia 1020 van, és kicsit úgy megkívántam, mert nálam például az ilyen minimális alkalmazásbéli hiányosságok néha bosszantanak wp-n, meg ahogy fentebbi válaszoló írta, viber tényleg nem sűrűn szeret értesíteni...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!