Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S4 mini gyorsan...

Samsung Galaxy S4 mini gyorsan merül. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most vettem egy galaxy s4 minit. Amikor megvettem bootolni kellett mert picit hibás volt (folyton újra indult) (amúgy nem tudom az mit jelent). Felraktunk rá egy CyanogenModot. Jól pörög rendesen, csak annyi vele a baj, hogy 30%-ról az akksija lemerül kb 2 percen belül... Elég idegesítő.. Mit tegyek? Új akksi segítene, vagy új bootolás? (házilag bootoltunk, nem szakember)

2015. jan. 3. 18:16
 1/5 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy maga az akkumulátor hibás. Egy bizonyos sorozat hibás volt, sajnos az enyémbe is abból került. Garanciában kicserélték.
2015. jan. 3. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnos garancia már nincs, és előző tulajnal nem volt baja az akksival
2015. jan. 3. 19:08
 3/5 anonim válasza:
Ha 30%-ig rendesen merül, utána egyből lemerül, akkor valószínűleg kalibrálni kell az akkumulátort.
2015. jan. 3. 19:31
 4/5 anonim válasza:
2015. jan. 3. 19:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi ez jónak tűnik, kipróbálom.
2015. jan. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!