Nokia Lumia 520 leesett, touch tört. Kicseréltem de nem működik!?
Illetve elindulás után kéri a PIN-t aminek az eléő karakterét ha megnyomom, érzékel valami mert rezeg. De utána semmi...
2 hetet állt, ismét elővettem a touch alá vékony gumit tettem, elindult, működött rendesen, de 2-3 óra múlva ismét ugyanez a hiba.
Találkozott már valaki ilyennel?
Bármilyen ötletet szívesen veszek!
első karakter.
Tehát amikor kéri a PIN-t, hozzáérek az első karakterhez, rezeg, de utána semmi...
Kiterítettem az egészet a touch a levegőben de úgy még azt sem csinálja....
Én is az érintő felületre gyanakszom....
A történethez az is hozzátartozik, hogy szétszereléskor hiába volt gyári csavarhúzó készlet az apró csavarokból 5-öt drillfúróval kellet megfúrni a fejét, ugyan is a csavarhúzó szétmarta a hornyukat. Ettől függetlenül kijött mindegyik. Ezzel csak azt akarom leírni hogy a 8 csavar közül csak 3 szorítja le a készülék fedelét. Próbáltam keresni ilyen csavarokat, de sajnos nem találtam egyet sem....
Nem gondolnám hogy valamely csavar hiánya okozhatná a jelenséget.... Vagy igen?
A fiók aljában lévő egyik őstelefont szétszedtem és meglepődtem hiszen ugyanolyan csavar volt benne. Ezekkel kipótoltam az összeset. De sajnos ez sem vezetett eredményre.
Nem értem 2 hét akku nélküli állás után miért működött, most pedig miért nem. Lehet hogy valamelyik kondi sült ki teljesen... Nem tudom, de nem szeretném eldobni.....
Két ok miatt nem vittem szervizbe.
Nincs rá már garancia. A Trémobil 5000Ft-ért adott volna javítási árajánlatot.
A másik hogy 10eFt körül beszélt mindenki....
Amúgy pedig jártas vagyok az elektronikában, mondjuk ilyen telefont még nem javítottam de a processzorok, mikrokontorllerek világa nem idegen tőlem...
Közben megoldódott, ugyanis amit vettem touchpad-ot gyári hibás volt! A kis kínaitól rendeltem egy újat, AZ IS! Ujra nekifutottam, rendeltem a kis kínaitól még egyet.
Kicserélet.... Örülök.... Használom.... Működik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!