Megérné az Iphone 4s? Többi lent
iPhone nélkül mondom: Már nem igazán éri meg. Idén kapta meg az utolsó főverziós frissítést, és már azzal sem az igazi. Emellett új -reális áron- már nem nagyon van, a használtaknál meg zsákbamacska a dolog garancia nélkül.
Ha a helyedben lennék, és iPhone lenne a vágyam, rágyúrnék a bizonyítványomra, elmennék nyáron diákmunkára, és ősszel vennék egy 5s-t. Addigra az ára is mérséklődik, és csak 2 generációval lesz régebbi, mint az idén érkező csúcs. Nem mellesleg könnyebben fogsz garanciálisat találni.
Azt hiszed, egy "ájfontól" leszel boldog? Esetleg önbecsülésre vágysz? Mit vársz egy ilyen elektronikai hulladéktól? Az iPhone-ok tudásanolyan mértékben retardálódott, hogy az már szánalomra méltó.
Természetesen arra kellhet, mert a giccses, hányingerkeltő hátlapján egy redvás harapásnyomos alma képe van. Egy roh4dt márka meghatározhat egy döntést? Fantasztikus!
2esre ne hallgass...soha nem volt iPhone-ja...azt se tudja, milyen, csak olvasta, hogy nyémjó, és akkor fújja...:D
el bírom képzelni, hogy kap valami eletronikai cuccot(vagy akármilyen használati tárgyat), és elsírja magát, hiszen őt "nem boldogítják" ezek a dolgok...tök semleges számára :D karácsonykor is biztos megmondta otthon, hogy neki nehogy valamit merjenek venni, mert neki nincs szüksége ilyen hulladékokra...:D elég az, hogy együtt a család.
egyébként meg tényleg ahogy első leírta, már most sem jó, nem, hogy majd valamikor május-június környékon, legalább egy iPhone 5, de inkább 5S-t mondok én is...és 3-4 évig simán el leszel vele.
Az intelligencia teljes hiánya mutatkozik rajtad, ami nem feltétlenül baj, mert ahogy látom, ez a legkevésbé sem zavar.
Egyszer, 1-2 vagy ha kell 10 év múlva eljutsz arra a szellemi szintre, hogy felfogod a válaszban szánt üzenetemet. Nem vártam el hogy elsőre megérsd. Örömmel láto, hogy az elsőnek megköszönted, legalább azt sikerült némileg felfognod és a tudatodba építened. Egyszer felfogod majd az én válaszomnak a lényegét is, addigis minden jót!
Szerintem ne nyissunk vitát. A telefon adottságaiban egyetértünk, viszont a kérdező személyiségében nem. Ráadásul had próbálja ki. Írtam egy ésszerű megoldást az 5s-el. Ha megveszi, és rájön, hogy mégsem tetszik, akkor továbbadja. Használtan jött, használtan megy. Maximum bukik rajta mondjuk 5.000 Ft-ot. Ez a tanulópénz.
Ha csak javasoltad volna, hogy azért ezt az iPhone dolgot gondolja át, egy szavam se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!