Szerintetek az Iphone 6-os telefonnal probléma?
Csomó videót láttam az Iphoen 6 os telefonokról hogy könnyen meggörbülnek.. tudom-tudom alumónium... meg hogy a Samsung is hajlik azt is tudom.
De egyáltalán a mit lehet ezzel kezdeni ha ilyent szeretnék?!
Engem nem zavar hogy az iPhone elavult hardverelemekből (amin már pár éve a technológia túlhaladott) épít telefont, mert teccik a formája, meg azt mondják róluk, hogy gyorsabban mint a Samsugnok.
Valakinek ötlete?
"De egyáltalán a mit lehet ezzel kezdeni ha ilyent szeretnék?!"
A hajlítgatással? Pl ha érzed, hogy feszül rajtad a farmer, ne akard beszuszakolni a készüléket. Samsung is hajlik, csak az nem marad úgy, de kétlem, hogy NYÁK hosszú távon örülne neki.
"Engem nem zavar hogy az iPhone elavult hardverelemekből"
Ez egy nagyon gyakran felmerülő tévhit. Lehet, hogy alacsonyabb az órajele a processzornak, és kevesebb magot is tartalmaz, de ezek egyenként sokkal erősebbek, mint amivel a konkurencia készülékeiben találkozhatsz. Talán csak a Denver magos Tegra K1 gyorsabb nála manapság.
Samsungnál bármi jobb.De vannak sokkal jobb telefonok mint az iphone 6.
Nexus 5-t vagy 6-ot vegyél inkább.Fele ár dupla tudás.
3# "Nexus 5-t vagy 6-ot vegyél inkább.Fele ár dupla tudás."
Ezt hol láttad? Nexus-t a Google készítí és semmi pluszt nem rak bele a rendszerbe! Simán stock android van rajta. Samsung, Sony, LG, Satöbbi mindig rak bele saját cuccokat. iOS szinte semmivel nem tud tőbbet mint pl. S5. Hiába újabb Iphone 6 nem tud nála többet. ÉS Samsung nem hajlott el nekem. Szval nem kell kamuzni. Iphone 6 se hajlik. Csak a 6 Plus hajlik könnyen.
ma 20:07
Na az ilyen szellemileg alulmaradottak minek jöttek a Földre???
Méghogy a droid fél év múlva belassul?? LOL
Te se használtál droidot mostanában. Szánalmasak az ilyen ész nélkül baromságokat írkálók.
Van itthon wp, iOS és droid is. Ki kell, hogy ábrándítsalak, de egyik sincs belassulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!