Milyen androidos telefont 50 ezer forintért?
Sziasztok.
Milyen telefon lenne érdemes most megvenni a legjobban max 50 ezer ft-ért?
Egyet mondok, ne Samsungot. Keményen meg lehet vele szívni.
Egyébként mire használnád leginkább?
Vagy egy használt Moto G 2014, vagy keress ennyiért egy új első generációs Moto G-t, ez a legjobb ennyi pénzért.
Ace 4 sem szar egyébként, de nem egy Moto G.
A Lenovo A536-os válasz meg remélem csak poén volt.
Lehet jobban járnék egy windows phone telefonnal.
Netezésre,filmnzésére használnám. Nem kellenek játékok. Legyen megbízható,gördülékony stabil,és bírja az aksi.
Elvileg ezekben jobb a win phone mint az android. A testreszabhatóság már nem izgat. Viszont a moto g tényleg jó.
Volt már nekem egy alcateles androidos telóm,4.0 volt rajta asszem. De állandóan karban kellett takarítanom,alig volt 60-70 mb szabad ram az 512-ből.
Öcsémnek is van most egy lg l70-es telója,és alapból az 1024-ből 150mb szabad neki csak... Nekem ebből elegem lett,hogy minél frissebb az android annál többet zabál a ram-ból is,egyszóval én már csak azt látom,hogy a legdrágább telók képesek normálisan futtatni az androidot,vagy karbantartja állandóan cleanerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!