Melyik jobb telefon?
Figyelt kérdés
A samsung omnia I900 vagy a samsung galaxy spica. fényképezés,wifi,zene,kezelhetőség,gyorsaság:) váram a véleményeket2010. febr. 4. 19:03
2/9 A kérdező kommentje:
kösszi:) el is tudnád mondani hogy mibe jobb?
2010. febr. 4. 19:13
3/9 anonim válasza:
Egyik sem. Ha gyorsasag kell, samsungot nem javaslom, ezek a leglomhabbak...
4/9 anonim válasza:
Nekem érintős samsungom van, bár egyik sem amit írtál, de én meg vagyok vele elégedve. Nem lomha, könnyen kezelhető stb.
5/9 A kérdező kommentje:
oké akkor javítom magam:) nem kell hogy annyira gyors legyen de ne egy 5másodpercet kelljen várni:) jah és az a lényeg hogy melyik tud többet és ti nektek mi a véleményetek.
2010. febr. 4. 19:16
6/9 anonim válasza:
A spicán Android rendszer van, ami lényegesen kezelhetőbb és gyorsabb mint a WinMo, ami az omnián van. Internetezésre kiváló az android. Az onmia fényképezésben jobb, de attól se várj csodás képeket, ha fényképezni akarsz, és mindenképp mobillal, akkor 3.2 és 5 mpx kzöött nincs sok különbség..
7/9 A kérdező kommentje:
és a spica-ba ugye nincs autómatkus elforgatás? vagy van?
2010. febr. 4. 20:04
8/9 A kérdező kommentje:
már rájöttem van:D annyit szeretnék kérderzni hogy hol találok magyar videós teszteket a telókhoz?
2010. febr. 4. 20:11
9/9 anonim válasza:
Az se mindegy,hogy a spica-hoz kapsz igo térképet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!