Szoftverfrissités után nem kapcsol be a telefon, miért?
Figyelt kérdés
Note 3 neo, telefonom van és frissitettem nem volt az aksi feltoltve 20 valami %-on volt és töltőbe volt, mi lehet a baja ?2015. jan. 1. 17:27
2/10 A kérdező kommentje:
mit?
2015. jan. 1. 17:28
3/10 A kérdező kommentje:
ahány kérdést kérdezek annyiszor kötekedik mindenki. miért nem tudtok a kérdéshez válaszolni vagy inkább maradjatok csendben
2015. jan. 1. 17:30
4/10 anonim válasza:
Talán azért mert nem tudod normálisan megfogalmazni, és nem érti senki hogy mit akarsz
5/10 anonim válasza:
Nem ment vegig a frissites. Ha legalabb a bootloader rajta van a telefonon,akkor egy feltoltott akkuval ujra probalkozhatsz.. Ha meg a bootloadert sem sikerult felirni rendesen,akkor hosszu idore van egy nagyon draga levelnehezeked..
6/10 anonim válasza:
Lehet rosszul tudom, de rendszerfrissítés közben nem vesz fel áramot a készülék hiába van töltőn.
Oké, hogy amíg tölti a frissítéseket addig a töltő tölti az aksit, de amint újraindítja magát a készülék, hogy telepítse is a frissítéseket onnan már nem vesz fel áramot. Ezért kell az aksinak feltöltve lenni, hogy biztosítva legyen az energia.
Szóval a te telefonod nem volt feltöltve és frissítés közben lemerült.
7/10 anonim válasza:
Persze,hogy nem vesz fel aramot.. Sot,ezekben mar az aksit is ugy kell tolteni,hogy ha lemerult,csak kikapcsolod es reggelre feltolti magat...
8/10 anonim válasza:
Egyébként én is úgy tudom hogy rendszer telepítés közben nem tölt.
9/10 anonim válasza:
Nem tölt és nem vesz fel áramot még véletlenül sem ugyanaz . A töltéshez bebootolt szoftver kell - az aksit külön kell feltölteni vagy másik telefonban,vagy spec.akku töltöben
10/10 anonim válasza:
Vegyél hozzá új előretöltött aksit, vagy külön akkutöltőt. Töltsd fel azzal, és próbáld bekapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!