Musiverse-hez (iphone) hasonló játék van Androidra vagy WP-re?
Én wp-re sem találtam... :D
kis GL találkozó lesz :P
Szia,
Pocket Games-es fejlesztő vagyok :) ... Örülök, hogy tetszik a játék! Nem tudok hasonló játékról mobil eszközökre jelenleg, ezért is kezdtük el fejleszteni. Az Android verzió még idén télen megérkezhet, a WP-ben még nem gondolkoztunk, de majd megnézzük mit tehetünk az ügy érdekében. Bármi kérdésed akadna megteheted a facebookunkon: [link]
Üdv,
Ádám
#6.
néztem de az nem nagyon jött be.
#7.
na ezt nem gondoltam volna hogy egy fejlesztő fog írni! :D
de ennek nagyon örülök. annak is hogy jön droidra de wp-re jobb lenne mert váltottam arra és ha megnézitek a két videósnál a kommenteket elég sokan írták a wp-t, szerintem megérné arra is megcsinálni a játékot. de a ti döntésetek. :D
(Néztem az oldalon a magyar címet de nem gondoltam volna hogy tényleg magyar fejlesztésű játék.) :D
meg még annyit a wp-hez hogy mivel már kezd elég jól felfele jönni a wp hírneve is és elég sok ember vesz ha meg kijön az új windows akkor meg szerintem jobban megfog nőni a kereslet a wp iránt.
én most ahogy váltottam wp-re én azt mondom hogy a wp az a csórónak az ios. :D
és mivel egyre több mindenkinek van wp-je így szerintem nagyon aratna ez a játék azon is! :D
de most már hagyom a marketing dumát. :D reménykedem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!