Az emberek manapság miért vitatkoznak telefonokról? Nevetséges, amit egyesek művelnek.
Röhejes, hogy ma mobil op. rendszerről, proci magokról, meg anyaghasználatról vitatkoznak az emberek. Nem, nem is vitatkoznak, hanem egyenesen gyűlölik az adott illetőt, ha másfajta telefonja van. Ez ma komolyan a normális kategória szint? Vagy én vagyok ennyire maradi, hogy én csak azért veszek egy telefont, hogy azt én használjam, és senki másnak köze nincs hogy miért és mire használom?
Miért jó ez emberek?
Csomó mindenre lehet fogni, hogy.: "gyerekek", vagy "mai generáció", de ez már egy teljesen más szint....eszméletlen....
csak azok csinálják akiknek nem telik iphone-ra
csóró ország vagyunk
#5: Pár napja pont egy iPhone tulaj kötött belém, hogy miért ezt a sz*r Xperia Z-t vettem. Erről ennyit.
Nem attól függ a dolog, mit akar, vagy mije van a másiknak, hanem a viselkedése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!