Meddig szokták támogatni a Lumiákat?
(Pl: 735)
Azt tudom, hogy az androidos készülékeket általában 1 évig támogatják. Ezeket meddig szokták általában?
Sokkal tovább mint az androidokat! Az én legolcsóbb lumia 520 am ami másfél éves, anno 8.0 WP vel vettem. Kapott két frissítést a 8.0 alatt, utána megkapta a 8.1 et, ott most jött ki asszem a 3. frissítés a denim, és bejelentették, h az össze lumia megfogja kapni a Windows 10-et is.
Én ezért szeretem a WP-t mert nem nyomják azt mint a droidnál, h fél év után és max 1 kicsi frissítés után el vagy felejtve. Sőt anno a középkat. samsungomnál a frissítés abból ált, h rápakoltak jó pár reklámprogramot, ami nem törölhető, de a helyet teljesen befoglalta, és belassította a telot... Azt akarják az androidnál, h cseréld le a telod, mert azt az érzést keltik benned h elavultnak lássad a telod....
kb addig támogatják amíg megveszed, aztán néha kijön valami orbitális szar update, amitől a wp tulajok elájulnak, de a telefon még mindig csak annyit tud amit egy android 4 éve, az iphone meg 6 éve
felejtsd el
#3 Köszi (ment a +)
#4 ezzel nem értek egyet!!
1. Én a lumia 735 -öt néztem, ami igen csak jobb mint az 520
2. Azt meg lesz*rom hogy milyen a kamera, felőlem el is baszhatják egy frissítéssel, mert van digitális fényképezőgépem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!