Nokia Lumia 630 vélemény?
Előnyökre és hátrányokra lennék kíváncsi, eddig androidom volt, szóval nem nagyon tudom, hogy milyen a windows phone..
Akinek van ilyen, firkanthatna egy véleményt, előre is köszönöm :)
nekem is évekig androidom volt, most váltottam wp-re, és nagyon jó, gyors, stabil, nem fagy le, személyre szabható, úgyhogy csak ajánlani tudom :)
a csempék pár napig lehet szokatlanok lesznek, de utána megszokod, sokkal jobb, és átláthatóbb, mint a droidon a widgetek
viszont tudnám még ajánlani az 535-öst, kb. ugyan annyi, mint a 630-as, viszont 2x annyi RAM van benne, jobb a felbontása, van első kamerája, és 5 colos (bár valakinek ez hátrány)
de mind a kettőn wp 8.1 van, úgyhogy bármelyik választod, jól jársz :)
Szia, én most vettem apámnak első okostelefonnek 630 at. Pillanatok alatt megtanulta kezelni. Én is WP-t használok már egy éve, és nem akarok visszatérni androidra. Persze van akinek nem jön be a csempés felület, meg kevés neki a játék, de számomra mindent tud, és gyors, stabil, szép, logikus..stb. Föleg ha 630 árban keresel telefont, ott a droid csak szenvedés lesz.
A 630 jó telefon, szép azIPS kijelző, gyors, nem akad, az összeszerelés is korrekt. A rendszer minden WP telon ugyan az, és lesz is mindegyikre 10-es frissítés is, szal ott nincs különbség.
Viszont ahogyan elöttem is mondják, ha nem zavar az 5" akkor gondold meg az 535-öt, mert sok szempontból jobb mint a 630, és hasonló árban van/lesz. Az az első már microsoft néven futó teló, és ezért nagyon jó ár/értékben adják, valószínüleg népszerű is lesz:)
630-am van.
semmi bajom vele.
Fotózni nem nagyon használom. A vaku hiány, de ...
A telefon gyors, stabil. Nekem nincs app hiányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!